Lente Lente Lente

Afstuderen

Je bent bijna klaar met je studie en zoekt een bedrijf om je afstudeeropdracht uit te voeren. Hoek en Blok is voortdurend in ontwikkeling en we zijn nieuwsgierig naar jouw onderzoek, bijvoorbeeld over nieuwe regelgeving of procesverbeteringen.

De meeste van onze afstudeerders komen van economische, financiële, bedrijfskundige of ICT-opleidingen. Je krijgt bij ons alle ruimte om je opdracht uit te voeren en ondertussen doe je werkervaring op.

Interesse? Laat het ons via het stageformulier weten.

Afstudeer stagiair – Nick Bijmoer

“Tijdens mijn afstudeerstage bij Hoek en Blok onderzocht ik de eisen van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming.”

“Ik vind het leuk dat hier geen hiërarchische cultuur heerst en dat ideeën en vernieuwingen van harte welkom zijn. Goede initiatieven worden ondersteund door de directie en dat is zeker prettig op het gebied van de snel veranderende IT.”

“Tijdens mijn afstuderen kreeg ik alle ruimte om onderzoek te doen naar het onderwerp van de opdracht. De sfeer op kantoor is erg aangenaam en relaxed, iedereen is vriendelijk en in voor een praatje.”