Lente Lente Lente

Balansen

We draaien er niet omheen. We hebben grote ambities, staan pal voor kwaliteit en werken hard. Maar wel met de menselijke maat…

De ‘balans werk-privé’ is bij ons niet alleen een leuk begrip voor op de website, maar is een uitgangspunt voor ons handelen. Als het moet, halen we door, maar we vinden het leven naast het werk minstens even belangrijk. Een wintersport tijdens de piek van de jaarcijfers. Natuurlijk… dan ligt er sneeuw!

Ondernemende geesten

Onze slogan ‘rust en ruimte om te ondernemen’ zegt precies wat we bedoelen. Vanaf dag 1 krijg je bij ons eigen verantwoordelijkheid om zelf aan de slag te gaan binnen je eigen klantenportefeuille en wordt jouw inbreng gewaardeerd. Sterker nog, we verwachten dat eigen initiatief ook van je.

Hoek en Blok is een zelfstandig kantoor en hiërarchie beperken we tot een minimum. Tenslotte zijn we zelf ook ondernemers…

Blijven ontwikkelen

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Okay, tikkeltje overdreven, maar in basis denken we er wel zo over.

Daarom werk je vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Goed voor onze opdrachtgevers, maar je leert er zelf ook ontzettend veel van.

Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma ‘Hoek en Blok Academy’, met zowel inhouse als externe opleiding, variërend van kennisverdieping tot aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Work hard, play hard

We hebben wel wat met sport, om het maar eens modern te zeggen. We sponsoren veel sportverenigingen en zijn lid of oprichter van menig business club. Goed voor de contacten, maar vooral omdat we het sporten zelf gewoon erg leuk vinden.

Of het nou om schaatsen, volleybal, wielrennen of voetbal gaat. Het is dan ook niet voor niks dat we letterlijk tientallen keren per jaar met onze bedrijfsteams meedoen aan toernooien.

Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.

Zoek iets uit dat bij je past en we zien jouw sollicitatie graag tegemoet!