Praktische tips van onze duurzaamheidsadviseurs en gastspreker Lisanne Addink van Coffee Based

Over boekjaar 2025 moeten grote bedrijven verplicht een duurzaamheidsrapportage uitbrengen. De mkb-bedrijven krijgen in de nabije toekomst ook steeds meer met verplichtingen of vragen op dit gebied te maken. Hierbij moet je denken aan milieu en CO2, maar ook aan het sociale en het governance aspect binnen de organisatie. Dit betekent dat jij als ondernemer nú al moet starten met het opzetten van het proces om je duurzaamheidsstrategie te bepalen, de juiste informatie te verzamelen en dit te communiceren of rapporteren. Maar hoe pak je dat aan?

Onze duurzaamheidsadviseurs bieden hulp
Tijdens dit ondernemerscollege nemen duurzaamheidsadviseurs Lenny van Oeveren, Rachelle Weeda, Malou Bouman, Michael Windmeijer en Rens Gamers je mee in de fascinerende wereld van duurzaamheid. In een notendop praten ze je bij over de wijzigingen in de wet- en regelgeving, de gevolgen hiervan voor jouw onderneming en krijg je concrete tips en handvaten om de duurzame transformatie te starten van jouw bedrijf.

Als gastspreker vertelt Lisanne Addink van Coffee Based over hun ervaring en aanpak. Coffee Based uit Gorinchem biedt sinds 2017 een unieke Koffie Recycle Service, waarbij van een voormalig restproduct een hele reeks leuke en nuttige producten wordt vervaardigd. “Er worden 12 miljard kopjes koffie per jaar gedronken in Nederland. Hoog tijd om iets nuttigs te doen met die bergen drab.” (lees ook het interview in ons Hoek en Blok Schrift).

De locatie ‘In de Houtzagerij’ is gekozen als inspirerende locatie bij dit onderwerp. Het ondernemerscollege wordt afgesloten met een borrel en eenvoudige maaltijd, waarbij nog voldoende ruimte zal zijn om vragen te stellen en te netwerken.

Interesse? Laat je gegevens achter en meld je direct aan!

Voor wie

Dit college is bestemd voor ondernemers en managers die meer inzicht willen krijgen op het gebied van duurzaamheid.

Datum

Donderdag 11 april 2024

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Start college
16:30 uur Korte pauze
18:00 uur Afsluitende borrel met eenvoudige maaltijd

Locatie

In de Houtzagerij in Hardinxveld-Giessendam, Rivierdijk 31.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 100,- per persoon.

Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestigingse-mail met alle relevante informatie.

Nodig gerust een bevriende relatie uit. Ook die kan zich aanmelden via onderstaand formulier.

Tot dan!

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Lenny van Oeveren
Mail mij
Rachelle Weeda
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Malou Bouman
Mail mij
Michael Windmeijer
Mail mij
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte

De registratie van de doorlopende machtiging hebben we voor al onze klanten al bij de belastingdienst aangevraagd. Binnenkort ontvang je hierover van de belastingdienst een registratiebrief.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 2

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 1

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Steunpakket 2.0

Een nieuw steunpakket levert altijd vragen op en dat beseffen wij als geen ander. Om deze reden hadden wij op donderdag 4 juni van 11.30 tot 12.30 uur een webinar georganiseerd. Onze specialisten hebben tijdens dit webinar gesproken over de nieuwe ontwikkelingen.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!