Op 1 juli 2023 is de nieuwe pensioenwet ingegaan. Deze wet heeft voor iedereen een flinke impact, zowel voor (alle) werkgevers als medewerkers. Is jullie organisatie hiermee al aan de slag gegaan?

Voor de meeste werkgevers en werknemers is pensioen een ‘ver van mijn bed’ onderwerp. We begrijpen dus heel goed dat wat extra uitleg en hulp misschien gewenst is. Daarom organiseert onze dochteronderneming QuatroHR een ondernemerscollege.

Tijdens dit ondernemerscollege geeft QuatroHR, in samenwerking met Wim Houtekamer (pensioenadviseur), in duidelijke taal uitleg over de wijzigingen en laten je aan de hand van een stappenplan zien wat je kunt doen om te voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Klik voor meer informatie en aanmelden: Ondernemerscollege – Impact van het pensioenakkoord op jouw bedrijf – QuatroHR – verdiept | verbindt | verrast

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jessica Odijk
Mail mij
Hoek en Blok Kids voetbalclinic – 22 mei 2024

Hoek en Blok is fan van sport! Graag nodigen wij jou en je kinderen (vanaf 12 jaar) uit voor een sportieve voetbalclinic door een oud-Feyenoorder op het sportpark Olympia in Rotterdam-Zuid.

lees meer
Ondernemerscollege Aan de slag met duurzaamheid – 11 april 2024

Je wordt bijgepraat over de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Je krijgt concrete tips en handvaten om de duurzame transformatie te starten van jouw bedrijf.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!