Hoe zat het ook alweer met mijn reserves? Hoe gaat het nu eigenlijk met mijn onderneming?

Wat is nu eigenlijk werkkapitaal en hoe kan ik dat beïnvloeden? Uit de balans en de winst- en verliesrekening valt heel veel nuttige informatie te halen. Uit die van je eigen onderneming, maar ook uit die van jouw klanten en toeleveranciers. Alleen is het wel zaak om te weten hoe je deze cijfers moet lezen. In totaal 8 uur doe je voldoende kennis op om jaarrekeningen voortaan te kunnen doorgronden. Vanzelfsprekend staat interactie voorop en kun je al jouw vragen kwijt.

Het ondernemerscollege is opgedeeld in twee halve dagen, inclusief een eenvoudige maaltijd. Marco Korthof is jouw trainer van de avond.

De groep bestaat uit maximaal 24 personen en casussen zullen in kleine groepjes van (3-4 personen) uitgewerkt worden met een persoonlijke mentor.

Voor wie

Dit college is bestemd voor ondernemers en managers die meer inzicht willen krijgen in de financiële positie van hun onderneming.

Datum

Dagdeel 1: maandag 29 januari van 15:00 – 20:00 uur.

Dagdeel 2: maandag 5 februari van 15:00 – 20:00 uur.

Programma

15:00 uur Inloop en ontvangst
15:30 uur Start college
17:30 uur Pauze met een eenvoudige maaltijd
18:15 uur Vervolg college
20.00 uur Afsluiting

Locatie

Kantoor Hoek en Blok Sliedrecht: Stationspark 625, 3364 DA Sliedrecht.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 175,- per persoon voor beide middagen.

Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met alle relevante informatie.

Nodig gerust een bevriende relatie uit. Ook die kan zich aanmelden via onderstaand formulier.

Wees er snel bij, want er zijn maar 24 plekken beschikbaar!Ondernemerscollege Transformeer jouw bedrijf naar duurzaamheid – 30 november 2023

Je wordt bijgepraat over de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Je krijgt concrete tips en handvaten om de duurzame transformatie te starten van jouw bedrijf.

lees meer
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte

De registratie van de doorlopende machtiging hebben we voor al onze klanten al bij de belastingdienst aangevraagd. Binnenkort ontvang je hierover van de belastingdienst een registratiebrief.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 2

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 1

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Steunpakket 2.0

Een nieuw steunpakket levert altijd vragen op en dat beseffen wij als geen ander. Om deze reden hadden wij op donderdag 4 juni van 11.30 tot 12.30 uur een webinar georganiseerd. Onze specialisten hebben tijdens dit webinar gesproken over de nieuwe ontwikkelingen.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!