Altijd al benieuwd geweest naar de waarde van je bedrijf? Tijdens dit ondernemerscollege nemen we je mee in de wereld van bedrijfswaardering. Vanuit welk perspectief wordt een bedrijf gewaardeerd? En wat is de meest passende waarderingsmethodiek? Belangrijke vragen die de waarde-uitkomst sterk kunnen beïnvloeden. Is waarde gelijk aan prijs? Hoe kan ik de waarde van mijn bedrijf verhogen? Deze vragen zullen beantwoord worden met behulp van praktijkvoorbeelden tijdens het college.

We hebben de golfbaan ‘The Dutch’ gekozen als inspirerende locatie bij dit onderwerp. Het ondernemerscollege wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij er nog voldoende ruimte zal zijn om vragen te stellen en te netwerken.

Voor wie:

Dit college is bestemd voor ondernemers en managers die meer inzicht willen krijgen in de waarde van hun onderneming.

Datum

Woensdag 19 oktober van 14:30 – 18:00 uur.

Dit ondernemerscollege is helaas al helemaal gevuld. Toch interesse? In begin 2023 gaan we wegens succes een nieuwe ondernemerscollege ‘Wat is mijn bedrijf waard?’ geven. De datum is nog onbekend, maar je kunt je alvast wel aanmelden zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden.

Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Start college
16:30 uur Korte pauze
18:00 uur Afsluitende borrel met eenvoudige maaltijd

Locatie

Haarweg 3, 4212 KJ Spijk Gem Lingewaal

Kosten

De kosten per deelname bedragen €100,- per persoon

Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met alle relevante informatie.

Nodig gerust een bevriende relatie uit. Ook die kan zich aanmelden via onderstaand formulier.

Dit ondernemerscollege is al helemaal vol.

Toch interesse?
Begin 2023 geven we dit ondernemerscollege nog een keer. De datum en locatie staan nog niet vast, maar je kunt door invullen van het formulier hieronder aangeven dat je interesse hebt. Dan houden we je als eerste op de hoogte!
Kantoorpanden verplicht energielabel C te dragen

Afgelopen november hebben we in de vastgoednieuwsbrief informatie verstrekt over het verplichte energielabel C voor kantoorgebouwen. Aangezien de […]

lees meer
Een due diligence onderzoek, wat is dat nu precies?

Een due diligence onderzoek wordt ook wel een boekenonderzoek genoemd. Dit doet vermoeden dat er alleen naar de financiële gegevens van de onderneming wordt gekeken. Hoewel dit een belangrijk onderdeel is, wordt er in een due diligence onderzoek naar veel meer aspecten gekeken.

lees meer
Is de huidige rentestijging duurzaam of niet?

Aan de rente op de spaarrekeningen is het (nog) niet af te lezen, maar door de vrees voor inflatie is de renteontwikkeling omgeslagen.

lees meer
Financiering en de alternatieve mogelijkheden

Benieuwd wat voor jou de beste financieringsmogelijkheid is? De erkend financieringsregisseur© van Hoek en Blok helpt je bij het verkrijgen van een passende financiering.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!