Lente Lente Lente

Direct contact

Steven Verkaart RE CIPP/E

Steven Verkaart RE CIPP/E

E-mail

De IT basis op orde

Grip op IT

Haalt u het maximale uit IT? Is uw IT betrouwbaar genoeg om uw bedrijf erop te bouwen?

IT wordt steeds belangrijker voor uw bedrijf. Het adequaat besturen van uw IT organisatie is echter niet uw kernactiviteit. Of IT in de cloud zit of ‘on-premise’, in eigen beheer of uitbesteed, onze IT adviseurs helpen u graag om de basis IT processen op orde te krijgen. Zo krijgt u grip op IT.

Bedrijfsproces optimalisatie

IT zorgt in een hoog tempo voor vernieuwing en optimalisatie in bedrijfsprocessen. Haalt u er het maximale uit? Ondersteunt IT uw primaire proces optimaal?

Onze adviseurs helpen u om knelpunten in de huidige werkwijze te identificeren en laten u zien hoe uw processen efficiënter en effectiever kunnen worden.

Basis IT beheerprocessen

Betrouwbaarheid van IT is essentieel voor uw bedrijf. Om deze betrouwbaarheid te garanderen is het van belang dat basis beheerprocessen op orde zijn. Denk aan effectieve sturing op uw IT leveranciers, back-up en uitwijk processen, beheerste wijzigingen en strikte toegangsrechten.

Samen met ons krijgt u de basis IT processen op orde en grip op IT. Betrouwbare IT systemen en applicaties zijn het gevolg.

Bedrijf en IT strategie

De strategische richting van uw organisatie is kraakhelder. Uw doelen zijn scherp en het pad er naartoe ook. Kunnen uw IT systemen en applicaties hier wel in mee? Of gaat dit uw groei belemmeren?

Wij maken voor u een foto van uw IT en bekijken of er voldoende aansluiting is bij uw business strategie. Van ons krijgt u onafhankelijk advies over wat voor u en uw bedrijf het beste is.

IT-project begeleiding

Veranderingen in uw applicaties brengen uw bedrijf verder. De IT projecten die deze verandering faciliteren lopen echter vaak uit budget, brengen niet het gewenste resultaat of lopen uit de planning.

Hoek en Blok helpt u bij het uitvoeren van pakketselecties en implementaties. We kijken mee over de schouder van uw project-manager, zo worden de juiste stappen gezet en heeft u een zuiver beeld van de projectstatus.