Lente Lente Lente

Direct contact

Steven Verkaart RE CIPP/E

Steven Verkaart RE CIPP/E

E-mail

Audit & assurance (ISAE 3000/3402)

Wilt u IT & privacy beheersing aantonen?

Het uitbesteden van IT is tegenwoordig gemeengoed, focus op de kernactiviteiten zorgt voor het behalen van de organisatiedoelstellingen. Aantoonbare IT en privacy beheersing is voor bedrijven steeds vaker een randvoorwaarde bij de selectie van een leverancier.

Wij adviseren u bij het inrichten van IT en Privacy processen en geven ISAE Assurance rapportages af om de beheersing aan uw klanten aan te tonen.

IT beoordeling bij overnames (due dilligence)

Bij het aan- of verkopen van een bedrijf gaat u niet over één nacht ijs. Denk hierbij ook na over de robuustheid en toekomstvastheid van de IT systemen, zo voorkomt u onaangename verrassingen.

Wij voeren IT due dilligence onderzoeken uit voorafgaand aan de transactie, zodat u door een onafhankelijke partij gerapporteerd krijgt over de kwaliteit van IT. Zo maakt u de juiste keuze.

ISAE 3000/3402 Assurance

Het uitbesteden van IT is tegenwoordig gemeengoed, focus op de kernactiviteiten zorgt voor het behalen van de organisatie-doelstellingen. Aantoonbare IT en privacy beheersing is steeds vaker een randvoorwaarde bij leverancier selecties.

Wij adviseren u bij het inrichten van IT en Privacy processen en geven ISAE Assurance rapportages af om beheersing aan te tonen aan uw klanten.

IT en jaarrekeningcontrole

De traditionele accountant richt zich bij de controle van de jaarrekening primair op de beheersing van financiële risico’s. Eventuele IT risico’s en verbeteringen worden dan vaak niet aan u gerapporteerd.

Bij Hoek en Blok gaan wij in de controle een stap verder. Wij helpen u grip te krijgen op uw IT processen en voeren data-analyses uit om afwijkingen in uw bedrijfsprocessen te identificeren.

Data analytics

Processen worden steeds meer ondersteund door IT. Traditionele controlemiddelen om grip te houden op het proces verdwijnen hierdoor.

Wij helpen u om op basis van data uit uw systemen zicht te krijgen op de prestaties van uw bedrijf. Worden alle orders wel gefactureerd? Zijn er dubbele inkoopfacturen? Welke orders dreigen te laat te worden geleverd?