Lente Lente Lente

Direct contact

Steven Verkaart RE CIPP/E

Steven Verkaart RE CIPP/E

E-mail

Beveiliging & continuïteit

Is de continuïteit van uw systemen op orde?

Uw onderneming is efficiënt ingeregeld en processen werken optimaal samen met uw IT systemen. Is de continuïteit van deze systemen wel geregeld? En krijgen hackers en malware geen kans om uw systemen te besmetten en gegevens te stelen?

Kortom, hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf de vruchten plukt van IT in plaats van de dupe wordt van vastgelopen of gehackte systemen?

IT security nulmeting

Uw digitale weerbaarheid is afhankelijk van de samenwerking van mensen, processen en technologie.

In de IT security nulmeting bekijken we of de basis op orde is. Denk hierbij aan noodzakelijke verantwoordelijkheden, processen en beheersmaatregelen. Het resultaat wordt overzichtelijk aan u gepresenteerd, tezamen met een actieplan waarmee uw organisatie aan de slag kan.

Systeem en netwerk kwetsbaarheden test

Ondanks optimaal ingeregelde processen is het van belang om te valideren of uw IT systemen ook daadwerkelijk veilig zijn.

In onze kwetsbaarheden test voeren ethische hackers testen uit om te bekijken of uw belangrijkste systemen goed beveiligd zijn. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele kwetsbaarheden ontdekt worden en uw IT afdeling deze tijdig kan verhelpen.

Security awareness training

Geslaagde hacker aanvallen beginnen vaak met een menselijke fout. Hoe goed uw systemen ook beveiligd zijn en uw processen op orde, als een gebruiker onbewust fouten maakt profiteert de hacker hiervan.

Hoek en Blok biedt IT security bewustwordings-trainingen aan voor uw personeel, zodat de kans op een menselijke fout zoveel mogelijk wordt verkleind.

Security proces optimalisatie (ISO27001)

Naast uw bedrijfsprocessen dienen ook de processen voor het beheer en beveiligen van uw IT systemen optimaal ingeregeld te zijn. Hiermee is gewaarborgd dat systemen niet uitvallen en uw gegevens niet in handen kunnen vallen van hackers.

Hoek en Blok helpt u bij het inrichten van uw IT & security processen, bijv op basis van ISO27001.