Lente Lente Lente
post_type: hb_medewerkers
Wim Stuij AA

Wim Stuij AA

directeur

Over Wim,

Wim is zijn carrière begonnen bij de Belastingdienst. Op tweeëntwintig jarige leeftijd is hij gestart met werken in een adviseursomgeving voor ondernemers in het midden en klein bedrijf. In zijn avonduren heeft hij onder andere de accountancy opleiding, bedrijfskundige opleiding, opleiding tot mediator en strategie en organisatiekunde volbracht. Al zo’n dertig jaar is Wim werkzaam bij Hoek en Blok. Hij is een sparringpartner voor de ondernemer, houdt zich graag bezig met strategische vraagstukken, maar ook het adviseren en begeleiden van het kopen en verkopen en fuseren van bedrijven of het laten participeren van medewerkers in bedrijven  behoren tot zijn bezigheden. Als algemeen directeur is hij ook nog belast met de interne organisatie van Hoek en Blok. “Een bekwaam adviseur word je door goed te luisteren om zo te komen tot een juist advies. Een organisatie bouw je op door de juiste mensen op de juiste plaats te zetten.”

Als commissaris is Wim bij een tweetal grotere ondernemingen betrokken. Een rol die naast adviserend ook op strategisch niveau de nodige uitdagingen biedt.

Geboren en opgegroeid in Wijngaarden woont hij tegenwoordig in Ameide. Wim is betrokken (geweest) bij diverse besturen, ondernemersverenigingen, business clubs en de oprichting van Morison International, nu Morison KSi. Wim is zeer sportief (hij heeft tien keer de Elfstedentocht gefietst), maar helaas is hij beperkt door een vroeg opgelopen knieblessure. Fietsen, schaatsen en langlaufen zijn sporten die hij vandaag de dag nog steeds graag mag beoefenen.