Lente Lente Lente
post_type: hb_medewerkers
Wim Notenboom AA

Wim Notenboom AA

partner

Over Wim,

Wim is zijn carrière begonnen bij KPMG in een planning groep die de breedte van het midden en klein bedrijf bediende. In de tussentijd heeft hij via SPD en de NOVA beroepsopleiding zijn AA titel behaald.  Na een kortstondig dienstverband bij een kleiner kantoor is hij in september 1994 begonnen bij een klein kantoor in het centrum van Rotterdam waar een oud collega van hem partner was. Per 1 januari 1996 is hij binnen deze praktijk partner geworden. In deze praktijk lag de focus met name op controle werkzaamheden. In die periode heeft hij ook zijn post HBO EDP-audit opleiding gedaan. In 2006 is de praktijk samengegaan met Maes accountants.

Binnen Maes was Wim mede verantwoordelijk voor de accountantspraktijk en droeg hij verantwoordelijkheid voor de automatisering van kantoor. Verder heeft hij in deze periode binnen het internationale samenwerkingsverband van Maes gedurende 5 jaar de rol van Europees voorzitter van de Audit commissie vervuld.

Na het samengaan met Hoek en Blok is Wim medeverantwoordelijk voor de Audit praktijk. “Als adviseur en klankbord wil ik een steun en toeverlaat zijn voor de ondernemer, de ondernemer begeleiden, in het bijzonder op het snijvlak van IT en controle”.

Geboren en getogen in Rotterdam en nu woonachtig in Capelle aan den IJssel. Als voorzitter steunstichting van Wartburg College Rotterdam/Dordrecht actief. Daarnaast graag bezig met fotograferen en met het maken van mooie reizen.