Lente Lente Lente
post_type: hb_medewerkers
Kemal Acar AA RB

Kemal Acar AA RB

partner

Over Kemal,

Na het behalen van de accountantstitel en na een uitstap van 2 jaar aan de Erasmus Universiteit fiscaal recht is Kemal de praktijk studie van het Register en Belastingadviseurs gaan volgen en heeft deze met succes afgerond. Voordat hij bij Hoek en Blok aan de slag ging, heeft hij gewerkt voor 2 andere bedrijven.

Met zijn talenknobbel is Kemal zeer internationaal georiënteerd, met zijn vloeiend en technisch Engels en een goed gevoel voor andere culturen weet hij de snel uitbreidende internationale klantenkring van Hoek en Blok van een bekwaam advies te voorzien. ”Vanwege het verschil in afstand en tijd is het bij onze internationale klanten nog meer dan regulier van belang om snel te reageren op vraagstukken.” Kemal is prestatiegericht en dat zorgt ervoor dat snel reageren op zijn lijf geschreven is, net zoals dat de kreet ‘kan niet, bestaat niet’ bij hem hoort.

Kemal bezoekt twee keer per jaar de internationale bijeenkomsten van Morison International om zo met anderen kennis uit te wisselen op accountancy, fiscaal en juridisch gebied en om de internationale contacten aan te halen/ te behouden.

Geboren in Turkije, ‘in de luiers’ verhuist naar Rotterdam waar hij opgegroeid is en nu woonachtig in Papendrecht. Kemal is als voorzitter van Businessclub DRC De Mol ook een fanatiek wielrenner, maar ook de gemotoriseerde sport (motorracen) beoefent hij erg graag.