Lente Lente Lente
post_type: hb_medewerkers
Bas van der Corput MSc RA

Bas van der Corput MSc RA

directeur

Over Bas,

Na het voltooien van zijn studie accountancy aan de HES in Rotterdam is hij gaan werken bij één van de Big 4 kantoren. Gedurende zijn werkzaamheden bij dit kantoor heeft hij zijn titels drs. en RA bij Nivra Nijenrode behaald. Bas voelde echter een grote aantrekkingskracht tot een meer adviserende rol van de accountant gepaard gaande met het persoonlijke contact met de klant wat hem deed besluiten om richting het MKB te gaan. Om de klanten nog beter van advies te kunnen voorzien volgt hij de opleiding Belastingconsulent en heeft hij mini masters gevolgd bij de Rabobank.

Bas denkt in oplossingen, is optimistisch en ziet kansen. “Mijn passie in het werk ligt in het opdoen van nieuwe relaties, nieuwe klanten werven, nieuwe mensen spreken. En ook het optimaal bedienen van bestaande klanten hoort hierbij. Een team opbouwen en in dat team iedereen op zijn of haar krachten inzetten, dat is waar ik de uitdaging in zie.” Bas is de jongste en laatst toegetreden aandeelhouder en directielid van Hoek en Blok.

Bas is geboren en getogen in Dinteloord. Nadat hij heeft gewoond in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht is hij zich gaan settelen in Halsteren samen met zijn partner en twee dochters. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin, houdt hij van lekker eten met een goede wijn erbij. Ontspannen tuinieren doet hij ook graag. Verder is Bas een fanatieke sporter, vroeger was hij meer te vinden op de tennisbaan dan ergens anders. Tegenwoordig tennist hij nog steeds met enige regelmaat, maar ook hardlopen, fitnessen en golfen doet hij graag.