Lente Lente Lente
post_type: hb_medewerkers
Ad Riebergen MBA

Ad Riebergen MBA

directeur ondernemingsadvies

Over Ad,

In 2012 is Ad Hoek en Blok komen versterken na een jarenlange carrière bij de Rabobank. In de functies van zakelijk accountmanagement tot directievoorzitter heeft hij alle facetten van het bankbedrijf gezien.
Ad heeft brede ervaring als het gaat om zakendoen met ondernemers, heeft veel kennis van investeringen, overnames en financiering daarvan. Alle facetten brengt hij bij Hoek en Blok in de praktijk. Met zijn groot zakelijk  netwerk en kennis van de markt weet hij als geen ander de wegen te vinden om ondernemers verder te brengen. In het bijzonder geldt dit voor banken en alternatieve financieringskanalen.
“Ik luister goed naar de klant en het is mijn kracht om zijn/haar ambities te vertalen naar investerings-en/of financieringsplannen.” 

In Zaltbommel is hij geboren en getogen om na een goede 30 jaar te vertrekken naar Gorinchem en uiteindelijk neer te strijken in Giessen-Oudekerk. In zijn jeugd is hij intensief bezig geweest met de motorcross sport en ook kwart triathlons waren niet vreemd voor hem. Ad houdt van het bourgondische leven, maar blijft actief door veel lopen, wat te skiën en golfen. Ook maatschappelijk is hij betrokken als voorzitter bij SSB (Stichting Sportaccommodatie Benedenveer) bij de bouw en exploitatie van een nieuwe sportaccommodatie in Sliedrecht.