Lente Lente Lente
post_type: colleges

College

Ondernemerscollege beveiliging van IT en persoonsgegevens (kantoor Sliedrecht)

Hackers zijn al lang het stadium van een in slecht Nederlands opgesteld mailtje met het verzoek om je pincode voorbij. Gericht worden bedrijven, vooral in het mkb, uitgezocht en geraffineerd aangevallen. Elektronische facturen worden onderschept, bestanden worden versleuteld en de schade loopt al snel in de tienduizenden euro’s, zo niet tonnen. Kijk naar wat er vorig jaar bij Pathé gebeurd is. Via fake accounts 19 miljoen euro armer.

Dit soort problemen zijn, gelukkig in minder heftige mate als bij Pathé, schering en inslag en hadden in veel gevallen voorkomen kunnen worden.

In ons ondernemerscollege gaan wij in op de maatregelen die u kunt nemen om uw IT omgeving te beschermen tegen inbraken van buiten. Zorg dat u zich niet laat verrassen.

Wij geven u tijdens het college handvatten om:

  • uw afhankelijkheid van IT systemen te bepalen;
  • het niveau van uw IT beveiliging te bepalen;
  • de basis IT beveiligingszaken te regelen;
  • uw persoonsgegevens goed te beveiligen

 

Hoek en Blok organiseert dit college op dinsdag 28 januari 2020 van 16.00 tot 19.30 uur op onze vestiging in Sliedrecht, inclusief een eenvoudige maaltijd. Steven Verkaart, IT-adviseur, is uw trainer. De groep bestaat uit maximaal 20 personen.

Dit college is bestemd voor directeuren, managers en IT verantwoordelijken die in hun bedrijf in toenemende mate afhankelijk zijn van IT óf die IT zien als een middel voor verdere groei. Neemt u gerust een bevriende relatie mee.

De kosten voor deelname bedragen € 75 per persoon.


Geïnteresseerd?

Geeft u zich op door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin alle relevante informatie.


Schrijf u hier in