Lente Lente Lente
post_type: colleges

College

Ondernemerscollege Balanslezen (kantoor Sliedrecht)

Hoe zat het ook al weer met mijn reserves? Wat is nu eigenlijk werkkapitaal en hoe kan ik dat beïnvloeden? Hoe gaat het nu eigenlijk met mijn onderneming?

Uit de balans en de winst- en verliesrekening valt heel veel nuttige informatie te halen. Uit die van u zelf, maar ook uit die van uw klanten en toeleveranciers. Alleen is het wel zaak om te weten hoe u deze cijfers moet lezen. Wegens succes geven onze experts Jeroen Groot,  Nikolaj Hersbach en Kemal Acar jaarlijks een ondernemerscollege balanslezen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Het college is verdeeld in 2 dagdelen. In totaal 8 uur doet u voldoende kennis op om jaarrekeningen voortaan te kunnen doorgronden. Vanzelfsprekend staat interactie voorop en kunt u al uw vragen kwijt. Het college vindt plaats op onze vestiging in Sliedrecht op dinsdag 10 en 17 september 2019 van 15.00 tot 20.00 uur inclusief een eenvoudige maaltijd en studiemateriaal. De groep bestaat uit maximaal 20 personen en casussen zullen in kleine groepjes (3-4 personen) uitgewerkt met een persoonlijke mentor.

Dit college is bestemd voor ondernemers en managers die meer inzicht willen krijgen in de financiële positie van hun onderneming. Neemt u gerust een bevriende relatie mee.

De kosten voor deelname bedragen € 175 per persoon.


Helaas, de inschrijving van dit college is gesloten of het college is volgeboekt.
Bekijk hier onze andere colleges.Bekijk ook