Lente Lente Lente

Businessclub Hoek en Blok Schaatst

HenB Schaatst-logoKent u het interieur van uw fitnessclub nu wel of gaat uw vaste hardlooprondje vervelen? Onderneemt u eens iets nieuws! Een nieuw schaatsseizoen gaat weer van start en Businessclub ‘Hoek en Blok schaatst’ nodigt u van harte uit om mee te doen.

Iedere dinsdag in het winterseizoen verzamelen we om 19.45 uur op de ijsbaan in Breda. Daar kunt u samenwerken met een professionele trainer die u de kneepjes van het schaatsvak bijbrengt en samen met u aan uw techniek schaaft. En heeft u even geen behoefte aan advies: dan gaat u lekker uw eigen gang op de ijsbaan.

 

 

Loon na werken
Na anderhalf uur intensief werken, puffen we uit in het sfeervolle horecagedeelte van de kunstijsbaan. Een ideale gelegenheid om ervaringen te delen, weer eens even bij te praten of juist nader met elkaar kennis te maken.

Oog voor talent
Hoek en Blok stimuleert jonge sporters in verschillende takken van sport om het beste uit zichzelf te halen. Ze ondersteunt onder meer een groep talentvolle schaatsers bij het verwezenlijken van hun doelen. Met behulp van een deel van uw lidmaatschapsgeld van 250 euro per seizoen (exclusief toegangskaart voor de ijsbaan en consumpties) streven zij hun ambities na.

In balans
Na een dag hard werken achter uw bureau, is er toch niets lekkerder dan een intensieve training op het ijs? En wat is er leuker om dat samen te doen? Werk en ontspanning, sportiviteit en gezelligheid: Hoek en Blok Schaatst zorgt voor een goede balans.

Voor het aanmelden voor ‘Hoek en Blok schaatst’ of meer informatie, klikt u hier.